Engagera dig

Engagera dig i föreningen

Region och etappansvariga

Ett viktigt och roligt uppdrag

Cirka 200 av Föreningen Sörmlandsledens medlemmar arbetar aktivt och ideellt med att hålla leden öppen och i bra skick för att alla ska kunna vandra i vår vackra natur. Som volontär kan du engagera dig genom att vara Etappansvarig eller Regionansvarig, läs mer nedan om vad det innebär.

Läs nedan för lediga etapper/regioner. Vår policy är att man ska bo någorlunda nära den etapp man sköter. Det går att anmäla intresse till en särskilt etapp och ”ställa sig på kö” om det inte finns ledig etapp, kontakta kansliet för mer information och intresseanmälan.

Etappansvarig

Som etappansvarig är du en viktig kugge i föreningen, du ser till att din etapp är väl uppmärkt och framkomlig, har koll på skyltar och att informationen är rätt både i skogen och på hemsidan. Du backas upp av regionansvarig och kansliet förser dig med skyltar och annat material som behövs.

Ett kul och inspirerande uppdrag som många är stolta över att ha.

Läs mer om Etappansvar HÄR.

Lediga etapper just nu:

-Etapp 18, Finnsjön – Ånhammar

-Rundslinga Ramsjöhult Katrineholm

-Etapp 32. Stavsjö-Lövsjöns sydspets

Regionansvarig

Sörmlandsleden är indelad i 17 regioner. Som regionansvarig har du övergripande koll på de etapper som ingår i regionen. Du håller kontakten med de etappansvariga inom regionen och underhållsansvarig kring de underhållsbehov som finns. Varje år håller du möte med etappansvariga inom din region och även ett möte med alla regionsansvariga i föreningen.

Vi söker just nu regionansvariga, kontakta kansliet för mer information.

Läs mer om Regionansvar HÄR.

Lediga regioner just nu:

Regionansvarig region 8 (etapp 24-29 ej 24:1-3)