Aktuellt

Ny hemsida!

Välkommen till Sörmlandsledens nya hemsida! Här har vi samlat några tips och kortare filmer som visar hur du kan hitta på nya hemsidan.

Tips på några av nyheterna:
– En sökfunktion (under Planera vandring) för att filtrera fram en lämplig sträcka att vandra utifrån önskade kriterier.
– Möjlighet att bli medlem och erhålla inloggningsuppgifter direkt (vid kortbetalning).
– Eventuella felrapporteringar syns på startsidan under felrapporter och på respektive etappsida.
– Som inloggad medlem kan du läsa och ge tips till andra vandrare på etappsidorna. Gäller det felrapporteringar så använd istället felrapporteringsfunktionen.
– Som inloggad medlem kan du också, utöver ladda ner detaljrika kartor, markera vilka etapper som du har gått, favoritmarkera etapper du gillar bäst och på mina sidor göra adressändringar, erhålla nytt lösenord m.m.
– Fler nyheter är på gång framöver. Du kan bidra med utvecklingen av antal vandringsförslag som visas under ”planera din vandring”-sidan genom att gärna skicka in förslag till kansliet på vandringsförslag. Det kan vara etapper som tillsammans bildar en rundslinga eller där det är enkelt att åka kollektivtrafik till start, gå några etapper och enkelt kunna ta kollektivtrafik tillbaka när den lämpliga vandringsturen är avklarad.