Guider

Stensunds Folkhögskola

Presentation från en av Sörmlandsledens sponsorer.

Stensunds Folkhögskola ligger ca 5 km utanför Trosa precis vid havet och Trosa skärgård och etapp 56 som går rakt igenom vårt skolområde.

Stensunds Folkhögskola drivs av Svenska Frisksportförbundet och bedriver folkhögskola, sommarkurser, restaurang och konferensverksamhet. Här kan man läsa in gymnasiebehörighet på allmän kurs, bli hälsocoach, hälsoinspiratör socialpedagog, beroendeterapeut och båtbyggare m.m.

På sommaren har vi  sommarkurser som alla kan söka till såsom intro till friluftsliv, kajak, segling, hälsa, dans, skrivarkurs, målerikurser eller att bygga sin egen solstol.

Vi har också en träningsvecka på sommaren med välmeriterade instruktörer från skolan, Frisksportförbundet och Trosa med en massa klasser att välja på såsom BodyCombat, Bodybalance, Grit, 3D, skivstång, cirkel, tabata, dans, stepup och yoga varvat med inspirationsföreläsningar.

Vi väljer att stötta Sörmlandsleden eftersom vandring, friluftsliv och naturupplevelser ingår i våra utbildningar och vår profil; hälsa och hållbara människor och för att vi dagligen lever mitt i etapp 56 som en del av vår vackra miljö.

Vandrare på Sörmlandsledens sträcka 56 är varmt välkomna att göra ett stopp i vår restaurang för kaffe, lunch eller middag. Lunch serveras alla vardagar mellan 11.30- 13 och middag serveras måndag t.o.m torsdag kl 17- 18.

Här går fint att fylla på med vatten och vila benen till vår fantastiska utsikt.

Tack Stensunds Folkhögskola för ert viktiga bidrag!

Vill ditt företag också sponsra Sörmlandsleden? Läs mer HÄR.